Menu (przy stołach biesiadnych):
Zimne przekąski:
1. Półmiski mięs pieczonych i wiejskich szynek z konfiturą żurawinową.
2. Delikatny pasztet z dziczyzny aromatyzowany jałowcem.
3. Sakiewki z łososia nadziewane aksamitnym musem serowym.
4. Trio śledziowe marynowane w zalewach korzennych podane z mazurskimi rakami.
5. Półmisek serów pleśniowych i kremowych zdobiony świeżymi owocami i bakaliami.
6. Mozaika jajek z czarnym kawiorem.
7. Kosze pieczywa na „dwa palce”.
Dania gorące:
1. Wykwintny rosół na wielu mięsach i jarzynach z kluseczkami, marchewką i zieloną natką.
2. Rumiany kotlet „de volaille” z bukietem kolorowych surówek i ziemniaczkami oprószonymi koperkiem.
3. Staropolski barszcz czerwony z pierogami nadziewanymi mięsem z leśnymi grzybami kraszone skwarkami.
Ciasta:
1. Sernik krakowski z bakaliami.
2. Orzechowiec góralski.
3. Przekładaniec toffi.
4. Cappuccino.
Świeże owoce sezonowe.
Napoje:
- woda mineralna;
- kawa, herbata;
- soki owocowe;
- coca cola;
- sprite.
Trunki:
We własnym zakresie
Dla Gości spoza Piaseczna za dodatkową opłatą oferujemy pokoje gościnne.
S e r d e c z n i e z a p r a s z a m y !!
Przyjęcia komunijne, komunie, komunie Warszawa, komunie piaseczno, pokoje goscinne, rosol, menu przy stolach biesiandych, zimne przekąski, komunia,